Onze opdrachtgevers 
 

Bouwaf
Voor diverse logistieke en afbouw klussen worden regelmatig A&F'ers ingezet. 
 

Advance Business Events
"Wanneer wij evenementen organiseren maken wij graag gebruik van o.a. de logistiek medewerkers van A&F. Voor ons geen ander uitzendbureau dan A&F uit Rotterdam!" Arie Brouwer 
 
Mijnpersoneelsfeest.nl
"Voor personeelsfeesten die op het eigen bedrijf van onze klanten worden georganiseerd, maken wij altijd gebruik van uitzendbureau A&F. Of het nu gaat om serveersters, ober kelners,  bartenders of zelfs parkeerwachters of bemanning van een Kids Corner... de medewerkers van A&F maken er altijd een succes van!" Fenneke Ketting, Sales & Event Manager van Mijnpersoneelsfeest.nl
 

Anchada Events - is een full service organisatiebureau met ruim 25 jaar ervaring. Anchada verzorgt o.a. personeelsfeesten, congressen en vele andere soorten events. Met A&F ondersteunen we Anchada met horeca personeel. Logistiek-, promotie- en evenementen voor de evenementen. 

 

B2G Foodcatering - maakt, levert en presenteert foodproducten op elke gewenste locatie, en voor elke willekeurig gewenste gelegenheid. Voor zowel zakelijke- als particuliere opdrachtgevers is B2G foodcatering in te zetten.

A&F ondersteunent B2G Foodcatering voornamelijk met keuken personeel en bedienend personeel 
 

International Film Festival Rotterdam - De algehele personeelsadministratie en ondersteuning van het horeca-, logistieke- en evenementen personeel.

 
Anchada Events - Evenementen personeel voor de evenementen. De werkzaamheden worden vervult door personeel uit al onze divisies.


123ontruiming.nl - woningontruiming, renovatie en verhuizing. Personeel voor ontruimingen en verhuizingen.

 

 ‚Äč

 

 

SiteObject filemanager: list