A&F Payroll voor logistiek

 
U wilt zich concentreren op de bedrijfsvoering en de kosten laag houden? A&F payrollbureau maakt het voor u mogelijk. Het juridisch werkgeverschap, de verloning van en de administratie van uw werknemers nemen wij voor u uit handen. Lees hier meer over al uw voordelen van het inschakelen van A&F payrollbureau

 

Payroll voor de logistieke sector

Met payrolling nemen wij het juridisch werkgeverschap en tal van arbeidsrechtelijke risico's van de werkgever over. Dit kunnen bijvoorbeeld risico’s ten aanzien van arbeidscontracten, ziekte, loondoorbetaling en proeftijden zijn. De medewerkers komen via een uitzend- of detacheringsovereenkomst in dienst bij A&FWij dragen zorg voor het tijdig en adequaat uitbetalen van salarissen en premies en nemen daarbij ook het ziekterisico voor onze rekening. Zo nemen we de personeelsadministratie veel werk uit handen, tegen lagere kosten.

A&F Logistiek Payroll garandeert hierbij zorgvuldig werk en 100% zekerheid dat alle zaken volgens de wettelijke en fiscale eisen geregeld worden.
 

PAYROLL PLUS: werving en selectie voor een payroll tarief

A&F biedt tegenwoordig ook Payroll PLUS aan. Dat omvat al het bovenstaande maar daarnaast werven wij op uw profiel de geschikte kandidaat. De kandidaat kan door u ingezet worden als een normale medewerker. Inruil hiervoor verzorgt A&F de payroll.

 

 

 

 

 

 

 ‚Äč

 

 

SiteObject filemanager: list