Over A&F Uitzendgroep

 
In 2000 begonnen in een flat op de Essenburgsingel in Rotterdam, maar ondertussen is A&F horeca uitzendbureau uitgegroeid tot de A&F Uitzendgroep. Actief met A&F horeca uitzendbureau, A&F logistiek uitzendbureau, A&F Evenementen uitzendbureau, A&F promotie uitzendbureau, A&F Payroll en Best Working Models. Met vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Capelle a/d Ijssel en Amsterdam. 

 

Oprichting A&F

De oprichter werkte gedurende zijn studententijd graag met vrienden in de horeca, op cateringpartijen, evenementen of in hotels als het maar actief en gezellig werk betrof. En zo is het balletje gaan rollen. 

Steeds frequenter stelden opdrachtgevers de vraag of binnen de kenniskring mensen op zoek waren naar een leuke bijbaan. Van het af en toe aandragen van nieuwe collega’s werd het al snel een job om de vraag en aanbod samen te brengen. In het jaar 2000 ontstond A&F Horeca Uitzendbureau.  

 

Een snelle groei

De professionaliteit en ambities van A&F Horeca Uitzendbureau werden een begrip in Rotterdam en omstreken. Dit leidde tot steeds meer opdrachtgevers- en werknemers.   

Het bedrijf met een kwalitatief hoog en compact personeelsbestand is uitgegroeid tot een organisatie met 4 verschillende takken dat twee zelfstandig werkende kantoren in twee van Nederlandse grootste steden, Rotterdam en Den Haag heeft en een zuster bedrijf, Best Working Models

 

De A&F uitzendgroep

Creatie en uitdagend te werk gaan is altijd het motto geweest. Vooruitdenken heeft er toe geleid dat de A&F Uitzendgroep in steeds meer branches actief is geworden. Sinds 2004 zijn we met de onderstaande divisies actief: 

Sinds 2008 verzorgt A&F ook de verloning van uw (flexibele) medewerkers via A&F payroll. Hiermee zijn wij tegenwoordig voor veel klanten een partner voor de inhuur en inzet van (flexibel) personeel. 

 

Nen-4400 certificering

De A&F uitzendgroep is NEN-4400 gecertificeerd. Het kwaliteitskeurmerk NEN4400 is een nationale keurmerk dat eisen stelt aan in Nederland gevestigde uitleners en (onder)aannemers van werk met betrekking tot:

  • De afdracht van belastingen en sociale premies
  • Het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland.
     

Het doel van de norm is het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken. Om te kunnen bepalen of een onderneming voldoet aan de eisen van de norm (conformiteiten), wordt de onderneming regelmatig getoetst door een geaccrediteerde certificatie-instelling.

 

 

 

 

 ‚Äč

 

 

SiteObject filemanager: list