Diensten A&F Logistiek Uitzendbureau

 

Met A&F logistiek uitzendbureau kunnen we uw volledige partner zijn voor uw personeelsdiensten. Lees hier meer over onze diensten

 

Inhuren logistiek personeel

U bent op zoek naar (flexibel) logistiek personeel? Wij hebben toegang tot een grote pool werkstudenten en professionals. Ze kunnen u ondersteunen in bv. een magazijn, bij de op- en afbouw van een evenement of cateringpartij of als verhuizer.


Lees hier meer!
 Payroll voor logistiek

U heeft een pool met flexibel personeel?  A&F kan de verloning van uw medewerkers verzorgen met onze payroll diensten. Hierdoor heeft uw organisatie minder personeelsrisico’s, uitbesteden van de administratie, en payroll tegen een transparante vergoeding (vast tarief per uur).
 
Lees hier meer!
 Logistiek personeel detacheren


U zoekt tijdelijk logistiek personeel maar wilt geen juridisch werkgever zijn? Bij A&F kunt u personeel een periode inhuren, formeel zijn wij dan de werkgever van de te detacheren werknemer. Ideaal voor speciale projecten of ziektevervanging.
 
 Werving en selectie logistiek personeel

 
Bespaar nu tijd en geld door A&F logistiek uitzendbureau in handen te nemen voor de werving van uw personeel. U kunt kiezen voor een aanbrengfee, of we verzorgen de payroll / verloning van de betreffende medewerker.
 
 


 


Meer informatie? 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Vraag direct meer informatie aan!
 

 

 

 

 ‚Äč

 

 

SiteObject filemanager: list