Overzicht Logistiek personeel 


A&F Logistiek Uitzendbureau levert divers logistiek personeel. Onze klanten zijn grote verhuisbedrijven, magazijnen, en evenementenbureau’s. Hier ziet een overzicht van de diverse werkzaamheden waar wij onze klanten mee ondersteunen.


Logistiek medewerker


Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van de logistieke verhuizers van A&F. De logistieke verhuizers zijn 24 uur/7 dagen per week beschikbaar. De logistieke verhuizers hebben de juiste hands-on mentaliteit!

Functies; in- en uitpakken, demontage en montage, sjouwers, chauffeurs, verhuisvervoer

 


 

Magazijn medewerker


Het werk in een magazijn kan ineens drukker zijn dan verwacht. Hierbij is vaak een extra medewerker voor een korte periode of één dag gewenst. Onze uitzendkrachten hebben al diverse malen in verschillende magazijnen gewerkt. Hierdoor zijn de uitzendkrachten allround en passen zich snel aan.


Functies; Orderpicker, expeditie medewerker, laden en lossen, inpakkers en uitpakkers

 Op- en afbouw medewerker


Voor de opbouw van evenementen en andere bijeenkomsten zijn er vaak éénmalig op- en afbouw medewerkers nodig. De werving en selectie voor deze medewerkers nemen vaak veel tijd en geld in beslag. Hiervoor kan de flexibele inzet van uitzendkrachten door A&F een aantrekkelijke oplossing bieden.

Functies; Sjouwers, podiumbouwers, inrichters, klusjesmannen

 


 

Overig personeel


Overig personeel bevat diverse ondersteunende functies in de breedste zin van het woord ‘Logistiek’. De functie overig is opgesteld omdat wij de logistiek niet alleen vinden bestaan uit de bovenste drie functies. Door onze andere divisies hebben wij veel aanbod voor de verschillende functies.

Functies; Koeriersdiensten, schoonmakers, bijrijders, chauffeurs, planners

 

Meer informatie? 
Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

 

 

 

 

 ‚Äč

 

 

SiteObject filemanager: list